Hlavní obsah

Osmnáctiletý řidič na Domažlicku zničil auto o multikáru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domažlice

Dostatečnou vzdálenost mezi vozidly si podle policie neponechal teprve 18letý řidič na Domažlicku, který narazil do multikáry. Následně se převrátil na střechu a utrpěl zranění. V dvoumístné kabině multikáry se tísnili tři lidé.

Foto: Policie ČR

Převrácené osobní auto

Článek

Dopravní nehoda se stala ve středu odpoledne mezi obcemi Krchleby a Merklín.

„Mladý řidič v Peugeotu 306 si neponechal za nákladním automobilem Multicar dvaašedesátiletého řidiče dostatečnou bezpečnostní vzdálenost a zezadu do něj narazil,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Foto: Policie ČR

Poškozené osobní auto

Mladík strhl řízení, vjel na okraj silnice a tam auto převrátil na střechu. Lehce se zranil a byl odvezen do nemocnice v Domažlicích. Dechové zkoušky byly negativní. Škoda na peugeotu byla 40 tisíc korun, na multikáře 85 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

V multikáře byla početná posádka.

Policisté však zjistili, že v nákladním autě jelo víc lidí, než mělo. Podle mluvčí se v dvoumístné kabině mačkali tři lidé. Mladý řidič měl navíc podle mluvčí na jedné z pneumatik drážky menší než 4 mm. Policisté nehodu dále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám