Hlavní obsah

V Praze vzplálo trampolínové centrum, škody dosáhly desítek milionů

Aktualizováno

Pražští hasiči v pátek večer vyjížděli k požáru v trampolínovém centru v Kolbenově ulici ve Vysočanech. Byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu. Policie doporučila lidem žijícím v okolí místa požáru, aby omezili větrání. Podle odhadů hasičů budou škody činit několik desítek milionů korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár trampolínového centraVideo: Aktu.cz

 
Článek

Plameny se hasičům kolem před 23. hodinou podařilo dostat pod kontrolu. Dohašovací práce však budou trvat až do sobotního rána.

Strop haly o rozměrech 30x20 metrů se propadl. Hasiči nemuseli z budovy nikoho evakuovat, uvedl mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

S požárem bojovalo několik jednotek profesionálních i dobrovolných hasičů. "Hasební práce probíhají z vnějšku budovy. Zřítil se strop haly," uvedl Kavka na Twitteru.

"Jižní štítová stěna akutně hrozí pádem na přilehlou budovu autoservisu, stahujeme se na obranu autoservisu," uvedl Kavka. Kvůli tomu byla povolána i těžká technika ze Zbirohu.

Podle mluvčího bylo centrum poslední zhruba tři týdny nevyužívané.

Foto: Aktu.cz

Požár v trmapolínovém centru

K požáru vyjížděli také policisté, kteří korigovali dopravu a zajistili hasičům příjezdové trasy. Na místo dorazila i záchranná služba se speciálním vozem Atego. "Zatím nemáme informace, že by se na místě nacházeli zraněné osoby," uvedla záchranná služba na Twitteru.

Z hořící budovy stoupal hustý dým. "V tuto chvíli není zjištěno jakékoli nebezpečí, nicméně i tak doporučujeme obyvatelům, aby v dané lokalitě omezili větrání svých domácností," uvedla policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám