Hlavní obsah

Na Písecku se srazil náklaďák s osobním autem, čtyři mrtví

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drhovle
Aktualizováno

Záchranáři a policie zasahují ve čtvrtek odpoledne u vážné nehody s tragickými následky na Písecku. Po srážce s nákladním vozidlem zemřeli v osobním autě starší muž a tři ženy. Příčiny havárie vyšetřuje policie.

Na Písecku se srazil náklaďák s osobním autem, čtyři mrtvíVideo: Pavel Orholz, Právo

 
Článek

Nehoda se stala kolem 15:00 na silnici I/4 u Drhovle na Písecku. Mluvčí záchranné služby Petra Kafková Novinkám sdělila, že na místo vyrazilo několik zdravotnických jednotek a povolán byl rovněž vrtulník.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na Písecku

„Po našem příjezdu byly v osobním autě tři osoby již bez známek života, jednalo se o staršího muže a dvě ženy,” popsala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na Písecku

V autě byla zaklíněná ještě další žena, která měla vážná zranění. „Ženě po vyproštění bohužel selhaly životní funkce a přes veškerou pomoc zemřela,” dodala Kafková. Nikdo další se při nehodě nezranil.

Auta se srazila poblíž křižovatky se silnicí I/20. Příčiny tragické události policisté vyšetřují.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na Písecku

Tragické nehody

Při dvou tragických nehodách v Jihočeském kraji v tomto týdnu zahynulo sedm lidí, připomněla ČTK. Tři životy si vyžádala úterní havárie u Hořic na Českokrumlovsku. [celá zpráva]

Čtvrteční střet na Písecku je jednou z nejtragičtějších nehod v kraji v letošním roce. V srpnu při nehodě u Vodňan rovněž zahynuli čtyři lidé. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám