Hlavní obsah

Rváč praštil s mužem o zeď a vážně mu poranil hlavu, útok v Nýrsku zachytila kamera

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nýrsko

Klatovští kriminalisté stíhají 30letého útočníka, který letos v červenci napadl na ulici v Nýrsku o rok staršího muže. Praštil s ním o zeď tak, že mu vážně poranil hlavu. Muž zůstal ležet na zemi v bezvědomí. Incident, kterému přihlíželo několik dalších lidí, zachytila pouliční kamera.

BEZ KOMENTÁŘE: Útočníka v Nýrsku zachytila pouliční kameraVideo: Novinky

 
Článek

Ze záběrů je patrné, že útočník nejprve udeřil muže rukou, pak ho chytil za krk, otočil mu hlavu a prudce s ní narazil do zdi. Poté muž upadl na zem, kde zůstal bezvládně ležet.

Podle zjištění Práva poškozenému úderem hlavy o zeď praskla čelní kost a on utrpěl otřes mozku. Ve znaleckém posudku lékaři upozornili, že v důsledku takového ataku hrozilo poškozenému ještě daleko závažnější zranění, než jaké utrpěl.

Lékaři zmínili krvácení do mozku, což by znamenalo bezprostřední ohrožení na životě. Policisté proto muže obvinili z pokusu těžké újmy na zdraví. Násilníkovi hrozí až deset let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám