Hlavní obsah

Sebevrah za volantem sjel na Trutnovsku ze svahu, auto pohltily plameny

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horní Brusnice

Hasiči z Trutnovska zasahovali ve středu po poledni u požáru havarovaného auta, ve kterém byl muž. Vozidlo mimo vozovku se podařilo rychle uhasit, řidiče s popáleninami přepravila záchranka do nemocnice. Podle vyšetřovatelů se ukázalo, že muž chtěl spáchat v autě sebevraždu.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Řidiče vyhořelého auta přepravil vrtulník do nemocnice

Článek

Hasiči vyrazili k nehodě do obce Horní Brusnice. „Byl nahlášen požár automobilu s osobou uvnitř,” sdělila mluvčí hasičů Martina Götzová. Auto bylo havarované mimo vozovku pod svahem.

„Požár okamžitě pomocí vodního proudu uhasili a následně vyprostili popálenou osobu, kterou si převzali do své péče záchranáři. Pacient byl následně transportován vrtulníkem do zdravotnického zařízení,” upřesnila mluvčí.

Při vyšetřování se podle Götzové ukázalo, muž chtěl v autě pravděpodobně spáchat sebevraždu. „Přímá škoda způsobená požárem byla předběžně odhadnuta na 130 tisíc korun,” dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám