Hlavní obsah

V Praze hořel vybydlený objekt, utíkali z něj bezdomovci

– Praha
Novinky, jap

Šest jednotek hasičů likvidovalo ve středu večer požár objektu v pražských Řepích. Z budovy ještě před příjezdem hasičů uteklo pět bezdomovců. Příčina požáru se vyšetřuje.

BEZ KOMENTÁŘE: Noční požár v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

Požár hlásilo pražským hasičům několik lidí. Z objektu složeného z unimobuněk v Karlovarské ulici na okraji Řep stoupal hustý kouř. Hasiči na místo vyslali šest jednotek a vyhlásili II. stupeň požárního poplachu.

V době jejich příjezdu už byli všichni lidé bez domova z budovy venku. „Před příjezdem jednotek objekt opustilo pět osob, dvě osoby si převzala do péče záchranná služba. Objekt byl celkově devastován již před požárem a obýván bezdomovci,” uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka.

Foto: HZS Praha

Požár objektu v pražských Řepích

Policisté museli Karlovarskou ulici směrem do centra uzavřít. Směrem k Pražskému okruhu byl průjezdný jeden jízdní pruh.

Hasiči dostali požár rychle pod kontrolu. Poté ještě rozebírali část budovy zasažené požárem. Proč přesně začalo hořet, zjišťují nyní vyšetřovatelé.

Foto: HZS Praha

Požár objektu v pražských Řepích

V policejním voze skončil mladý muž, kterého policisté vypátrali nedaleko místa požáru. Zda má s požárem něco společného, není zatím jasné. Případem už se zabývají kriminalisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám