Hlavní obsah

Do odstaveného kamionu na Pražském okruhu narazil jiný vůz, řidič dostal plechem do hlavy

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zranění hlavy utrpěl ve středu odpoledne řidič kamionu na Pražském okruhu, který řešil nehodu s jiným šoférem. Do jeho odstaveného vozu totiž bokem narazil další kamion.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na Pražském okruhuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem půl jedné na 18. kilometru Pražského okruhu. Podle informací z místa nejprve kamion naboural osobní vůz a řidiči vše řešili v odstavném pruhu, kde po krátké chvíli do kamionu narazil žlutý maďarský kamion.

Při nárazu se z návěsu odstaveného kamionu uvolnila část jeho plechové konstrukce a podle svědků nehody poranila řidiče kamionu na hlavě.

U kolize poté zasahovali záchranáři. „Ti ošetřili 51letého muže, který utrpěl úraz hlavy. Následně ho převezli do nemocnice v Motole,“ sdělila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

„Policisté vyšetřují nehodu dvou nákladních aut a jednoho osobního, přičemž zjišťují, jak k nehodě došlo. Testy na alkohol i drogy byly negativní. Jedno z aut muselo být odtaženo,“ uzavřel mluvčí policie Jan Rybanský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám