Hlavní obsah

Seniorka po smyku na rovince několikrát převrátila Škodu 120

Novinky, kub
Kostěnice

Záchranáři na Pardubicku zasahovali v úterý odpoledne u vážné dopravní nehody dvaaosmdesátileté řidičky. Žena podle vyšetřovatelů nezvládla řízení a v autě Škoda 120 L se několikrát převrátila přes střechu, až skončila v poli. Zdravotníci ji museli vážně zraněnou přepravit do nemocnice vrtulníkem.

Foto: ZZS Pardubického kraje

Vážná nehoda seniorky na Pardubicku

Článek

Nehoda se stala kolem 14:40 u obce Kostěnice. „Řidička z dosud neznámých příčin nezvládla řízení vozidla a na rovném úseku najela na krajnici,” sdělila Novinkám mluvčí policie Andrea Muzikantová.

Seniorka pak podle ní strhla řízení, dostala se do smyku a narazila do příkopu. „Několikrát se pak s vozidlem převrátila přes střechu a skončila na poli,” upřesnila mluvčí.

Zraněnou řidičku zdravotníci přepravili do nemocnice vrtulníkem. „Starší žena utrpěla závažná poranění hrudníku a horních končetin. Po příjezdu posádky byla aktivována letecká záchranná služba,” uvedli záchranáři na Facebooku s tím, že lékaři museli pacientku rovněž připojit na umělou plicní ventilaci.

Muzikantová sdělila, že vzhledem ke zraněním ženy nebylo možné provést dechovou zkoušku ohledně alkoholu, byl tedy vyžádán odběr krve. Příčinu vážné nehody policisté vyšetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám