Hlavní obsah

V domě v pražských Klánovicích našli mrtvý manželský pár

– Praha • Aktualizováno
Novinky, ok, jap, rav

Policie vyšetřuje případ dvou mrtvých lidí, kteří byli nalezeni v úterý ráno v domě v pražských Klánovicích. Podle prvních informací jde o vraždu a sebevraždu. Podle informací Práva muž (56) zavraždil svou manželku (43) a poté spáchal sebevraždu. Případ vyšetřuje pražská mordparta.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo události v Klánovicích Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Policisty přivolal do ulice V pátém člen rodiny. „V domě byla nalezena mrtvá třiačtyřicetiletá žena, která podle všeho zemřela násilnou smrtí,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk.

Vzhledem k tomu, že policisté na případu nadále pracují a odehrál se před několika hodinami, nechtěl zatím Daněk sdělit, jakým způsobem byla žena zavražděna a muž následně dobrovolně ukončil svůj život. Nicméně se tak nestalo ani střelnou zbraní, ani bodnými či řeznými ranami.

Nedaleko ženy leželo tělo jejího 56letého manžela, který podle policie pravděpodobně spáchal sebevraždu.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policie uzavřela okolí domu v Klánovicích

Podle informací redakce to ale podle předběžných zjištění vypadá, že muž skutečně nejprve usmrtil svou ženu a pak sebe.

Šel jsem ráno venčit psy k lesu, ale policie mě odtamtud vyhnala. Je to strašný průšvih, tu paní jsem moc dobře znal. Byla to čistá, milá a hodná žena, žádný podrazák. S mými vnuky byla i na dovolené, když měla dcera zdravotní problémy. Jeho jsem moc neznal, jen tady jezdil ulicí autem rychle jako šílený,“ řekl Právu jeden ze sousedů z téže ulice.

O žádných problémech mezi manžely podle svých slov neslyšel, ani o podrobnostech o tragédii. „Jen jsem zaslechl, že se tam odehrál nějaký mord,“ dodal starší muž.

Případem se zabývají kriminalisté z prvního oddělení pražské policie, kteří v domě zajišťují stopy a důkazy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám