Hlavní obsah

Žena nepřežila srážku s autem na přechodu v Otrokovicích

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otrokovice

Ani veškerá snaha záchranářů nepomohla ženě, kterou v úterý ráno srazil na přechodu pro chodce v Otrokovicích na Zlínsku řidič osobním vozidlem. Žena na místě zemřela. Nehodu vyšetřuje policie.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Tragická nehoda se stala po šesté hodině ráno. „Osmatřicetiletý řidič osobního vozidla srazil čtyřicetiletou chodkyni na přechodu pro chodce v Otrokovicích. Řidič jel od centra města směrem ke Štěrkovišti v místní části Baťov,“ informovala mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková.

„Podle slov řidiče přijíždělo z jeho pohledu zprava ke čtyřramenné křižovatce osobní vozidlo. V tu dobu vstoupily na přechod pro chodce dvě ženy, cizinky, jedna z nich o chvíli dřív. Řidič jedoucí přímým směrem chodkyni, která šla jako první, srazil. Žena i přes pomoc záchranářů svému zranění podlehla,“ uvedla mluvčí.

Policie hledá svědky

Dechová zkouška u řidiče osobního auta byla negativní. Veškeré okolnosti dopravní nehody vyšetřují kriminalisté a dopravní policie.

„Policisté žádají svědky dopravní nehody a zejména řidiče osobního vozidla, který v okamžiku srážky přijížděl ke křižovatce, aby se ozvali na linku tísňového volání policie 158,“ požádala Kozumplíková o pomoc veřejnost.

Reklama

Výběr článků

Načítám