Hlavní obsah

Po hádce v Ústí nad Labem zemřel bezdomovec Rambo, policie hledá svědky

Novinky, kub
Ústí nad Labem

Kriminalisté z Ústí nad Labem vyšetřují smrt bezdomovce, který byl ve městě známý a říkalo se mu Rambo. Policie žádá veřejnost o svědectví z neděle, kdy se u bývalého autobusového nádraží Rambo údajně popral s jinými lidmi bez domova. Muž byl později nalezen bez známek života.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Soudní pitva zatím neodhalila přesnou příčinu úmrtí muže, kriminalisté ještě čekají na výsledky dalších zkoumání. Předběžné výsledky ohledání těla a místa nálezu cizímu zavinění na smrti nenasvědčovaly.

Police našla tělo muže před půlnocí 16. září. „Pohyb muže známého pod přezdívkou Rambo byl zaznamenán v cca 17:00, kdy přecházel ulici Revoluční ve směru od Lidického náměstí k bývalému autobusovému nádraží,“ sdělila mluvčí policie Alena Bartošová.

Svědectví z okolí nádraží

Svědci podle ní uvedli, že se v místě pohyboval s dalšími bezdomovci, přičemž mezi nimi došlo k hádce a fyzickému napadení.

Kriminalisté proto žádají obyvatele, kteří se u bývalého autobusového nádraží pohybovali v neděli mezi 17:00 a 23:00, aby poskytli svědectví. „Důležití jsou zejména svědci, kteří zaznamenali nějaký konflikt mezi osobami. Informace přijmeme na lince 158 případně na jakékoliv policejní služebně,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám