Hlavní obsah

Na kolejích na Plzeňsku našli auto s mrtvou ženou

Právo, Novinky, pab, ok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Mrtvou ženu v autě na kolejích našli v pondělí odpoledne pracovníci drah na Plzeňsku. Jak se žena s autem na koleje dostala, není jasné. Hasiči potvrdili, že vlak auto nesrazil. Případ vyšetřují kriminalisté.

BEZ KOMENTÁŘE: Na Plzeňsku našli auto na kolejíchVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Nehoda byla nahlášena po poledni s tím, že auto je v kolejišti u obce Plasy. „Ke střetu s vlakem nedošlo, auto sjelo do kolejiště pravděpodobně ze srázu. Nacházelo se tam již nějakou dobu. Je zde výluka, takže vlaky jezdí v nestandardním režimu. Vyproštění auta bude řešit Správa železniční dopravní cesty,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

Mluvčí záchranářů Martin Brejcha potvrdil, že žena utrpěla zranění neslučitelná se životem a záchranáři jí už nemohli pomoci.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Auto nalezené na kolejích na Plzeňsku

„Došlo k havárii Seatu Cordoba. Podle prvotního šetření sjela žena ze srázu. Auto našel strojvedoucí drezíny. Na místě jsou kriminalisté, kteří případ vyšetřují,“ konstatovala mluvčí policie Iveta Kořínková.

Podle nepotvrzených informací bylo auto na trati již od noci. Trať je podle reportéra Práva od silnice vzdálena asi 500 metrů přes pole, příkrý sraz je až u kolejí. Navíc auto bylo nalezeno na druhé straně od srázu. Jak se seat dostal až na koleje, není zatím jasné.

Reklama

Výběr článků

Načítám