Hlavní obsah

Ozbrojený násilník vnikl na zahradu domu v Lounech, při rvačce s majitelkou padly výstřely

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Louny

Policisté pátrají po muži, který předminulý týden se střelnou zbraní v ruce vnikl na pozemek domu v Lounech a napadl majitelku, která se bránila. Do zápasu, při kterém padly výstřely, se zapojily také ženiny děti. Násilník pak z místa utekl a nechal po sobě kšiltovku s helmou.

Foto: Policie ČR

Útočník po sobě nechal u domu v Lounech kšiltovku a helmu

Článek

Incident se odehrál u domu v ulici Lucemburků ve čtvrtek 16. srpna kolem osmé hodiny ráno. „Muž dosud neznámé totožnosti vnikl na pozemek rodinného domu, kde začal majitelku ohrožovat zbraní. Žena byla statečná a muži se bránila. Dokonce na místě vyšly i výstřely,“ uvedla ve středu policejní mluvčí Irena Pilařová.

Napadená žena utrpěla lehká zranění. Podle mluvčí jí v zápasu pomohla i statečnost jejích dětí. „Ty začaly matku bránit a jedno z nich zavolalo na tísňovou linku policie. Tato informace útočníka zřejmě zaskočila a z místa utekl,“ popsala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Útočník po sobě nechal u domu v Lounech kšiltovku a helmu

Policie nyní pátrá po zhruba 50letém muži, vysokém až 185 centimetrů, který je robustní postavy. Má tmavé prošedivělé vlasy střižené na krátko, plnovous a kulatý obličej světlé pleti.

„I přesto, že bylo venku teplé počasí, byl oblečen do tmavé bundy a tmavých kalhot, tzv. kapsáčů. Při sobě měl mít tašku světlé barvy. Během napadení byl maskován kuklou tmavé barvy, přes kterou měl džínovou kšiltovku a zelenou helmu,“ upřesnila Pilařová.

Foto: Policie ČR

Útočník po sobě nechal u domu v Lounech kšiltovku a helmu

Muž po sobě nechal na místě helmu i kšiltovku. Podle policie utekl k supermarketu v ulici Přemyslovců v Lounech, odkud ujel přistaveným tmavým autem typu combi.

„S informacemi, které by dopomohly dopadení muže, se veřejnost může obrátit na linku 158 nebo přímo na pracovníka služby kriminální policie a vyšetřování tel. 725809602,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám