Hlavní obsah

Čtyři lidé zemřeli při nehodě dodávky a osobního auta u Vodňan

Právo, kal
Vodňany
Aktualizováno

Tragická dopravní nehoda se stala v sobotu kolem třetí hodiny ranní na silnici I/20 mezi jihočeskými Vodňany a Protivínem. Srazila se tady dodávka s osobním autem. Na místě zemřeli čtyři lidé, jednu ženu přepravil vrtulník s těžkým zraněním do českobudějovické nemocnice.

Foto: Policie ČR

Při nehodě dodávky a osobního auta zemřeli čtyři lidé.

Článek

„Dle prvotního šetření řidič (34) nákladní dodávky vjel zatím z neznámých příčin do protisměru, kde se čelně střetl s osobním autem, ve kterém cestovaly čtyři osoby. A to dva muži a dvě ženy, kteří se zřejmě vraceli z dovolené,“ uvedl mluvčí jihočeské policie Miroslav Doubek.

Na místě zemřeli čtyři lidé. „Šlo o řidiče dodávky, řidiče osobního vozidla a bohužel i mladého muže a ženu, kteří seděli na zadních sedačkách v osobním autě,“ uvedl smutnou bilanci jedné z letošních nejtragičtějších nehod v Jihočeském kraji policejní mluvčí.

Žena, která seděla jako spolujezdec v osobním autě, byla s těžkým zraněním přepravena vrtulníkem do českobudějovické nemocnice. Podle informací Práva se jednalo o manžele, se kterými v autě cestoval jejich syn společně se svou kamarádkou. Řidič dodávky cestoval v autě sám. Silnice je v místě nehody stále uzavřena a doprava je odkláněna po objízdných trasách.

Podle policistů bude hlavní tah z Českých Budějovic na Písek zprůjezdněn kolem desáté hodiny. Nehodu vyšetřují strakoničtí dopravní policisté. Během jednoho týdne přišlo o život na jihočeských silnicích devět lidí. Od začátku roku pak třicet sedm osob.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám