Hlavní obsah

Na Pražském okruhu hořelo auto, pár metrů za ním praskla kamiónu pneumatika

– Praha
Novinky, ok, jap

Požár osobního auta a dvě nehody v jednom místě řešili v neděli ráno policisté a hasiči na Pražském okruhu. Zraněn byl jeden člověk z auta, které narazilo do mobilního dopravního značení. Doprava byla omezena.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár a nehoda na Pražském okruhuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Pražský okruh nejprve kolem půl osmé ráno u Ořechu zablokoval požár auta s připojeným karavanem, na který se plameny naštěstí nerozšířily.

„U požáru osobního vozidla u sjezdu na Ořech zasahovaly dvě jednotky, nasazena byla vysokotlaká voda. Plameny byly rychle uhašeny,“ uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka. Příčinou byla pravděpodobně technická závada.

Asi o patnáct minut později přímo za požárem praskla kamiónu pneumatika a narazila do něj dodávka. Nehoda se obešla bez zranění.

Kolem osmé hodiny však bouralo auto v protisměru. „Osobní vůz tam narazil do přenosného dopravního značení. Nehoda je se zraněním a přijela tam také záchranná služba. Všichni účastníci nehod měli negativní dechovou zkoušku,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Rybanský.

Podle něj by měli být řidiči v tomto úseku do odstranění veškerých následků opatrní a maximálně věnovat pozornost řízení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám