Hlavní obsah

Opilý traktorista zbořil plot a ujel. Když to vyšlo najevo, pokusil se oběsit

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

V kritickém stavu skončil v noci na čtvrtek v nemocnici 33letý muž z Klatovska poté, co jej rodinní příslušníci nalezli viset na dřevěném trámu hospodářského stavení. Podle informací Práva dva dny předtím opilý havaroval s traktorem a z místa nehody ujel. Policisté ho ale krátce na to vypátrali.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mluvčí policie Dagmar Brožová potvrdila, že kriminalisté v jedné obci na Klatovsku vyšetřují případ pokusu o sebevraždu.

„Ve čtvrtek hodinu po půlnoci jsme přijali oznámení na tísňové lince o nálezu oběšeného muže. Po příjezdu hlídky byl muž již odříznut a byla mu poskytnuta první pomoc. Ve velmi vážném stavu ho následně převezl do plzeňské fakultní nemocnice vrtulník záchranné služby,“ uvedla Brožová.

Zda se jedná o stejného muže, který v pondělí boural s traktorem, nechtěla mluvčí komentovat. K nehodě pouze uvedla, že při průjezdu obcí se 33letý traktorista vyhýbal protijedoucímu vozidlu a přitom najel do svahu, kde vyřadil rychlostní stupeň.

Policie muži naměřila 1,75 promile

„Traktor pak začal couvat a než stačil řidič zareagovat, narazil do kamenného plotu u domu, který částečně zbořil,” popsala karambol Brožová.

Podle ní řidič traktoru pak z místa ujel. „Policisté ho krátce na to vypátrali a v dechu mu naměřili 1,75 promile alkoholu. Muž se následně k nehodě doznal,” doplnila Brožová s tím, že způsobil škodu 70 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám