Hlavní obsah

Bezohledný řidič na Frýdecko-Místecku zabil chodkyni a od nehody ujel

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Návsí
Aktualizováno

Po řidiči, který ve čtvrtek večer v Návsí na Jablunkovsku srazil pětasedmdesátiletou seniorku, která na následky vážných zranění zemřela, pátrají kriminalisté z Frýdecko-Místecka. Šofér totiž ani nezastavil, neposkytl ženě první pomoc a od nehody ujel.

Foto: Policie ČR

Místo čtvrteční tragédie.

Článek

K tragédii došlo mezi 22. a 22.30 hodinou na silnici I/11ve směru na Třinec poblíž čerpací stanice. „Žena zřejmě přecházela komunikaci, když ji projíždějící vozidlo srazilo,“ informovala policejní mluvčí Eva Michalíková.

Potvrdila, že řidič z místa nehody ujel, aniž by ženě poskytl první pomoc. Důchodkyně pak i přes zásah zdravotníků svým zraněním podlehla.

„Na základě zajištěných stop bylo zjištěno, že se jedná o osobní motorové vozidlo tovární značky Renault Megane II, tzv. druhé řady, typ hatchback, pětidveřové, barvy tmavé až černé metalízy. Rok výroby vozidla je v letech 2002 až 2008,“ sdělila k vozu, jímž byla žena zabita, a dodala, že auto by mělo mít poškozenou přední část.

Policisté nyní žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace týkající se nehody, aby se obrátili na telefonní číslo 775 696 522, bezplatnou linku 158 či na nejbližší policejní oddělení.

Reklama

Výběr článků

Načítám