Hlavní obsah

Trojice v Brně zbila muže přímo pod kamerami strážníků

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Za cíl svého útoku si v pondělí nad ránem vybrala trojice mladíků v centru Brna viditelně společensky unaveného muže. Přisedli si k němu na lavičku a začali manipulovat s jeho taškou.

Trojice zbila muže přímo pod kamerami strážníkůVideo: Městská policie Brno

 
Článek

Když se trojice od muže odpoutala a rychlým krokem začala odcházet, nešťastník začal prohledávat svoji brašnu a zmateně se rozhlížel. Poté se vydal za mizející trojicí, od nich ale místo vysvětlení dostal několik ran. Celý děj přitom sledovali strážníci obsluhující kamery, kteří ihned na místo vyslali hlídku.

„Muž mladíky pronásledoval až do Josefské ulice, kde při potyčce dostal ránu pěstí, několik kopanců do těla a jeden přímo do hlavy v momentu, kdy už se ocitl na zemi. Chvíli tam zůstal ležet, ale nakonec dokázal vstát a dojít k trolejbusové smyčce v Benešově ulici, kde ho neprodleně vyhledali strážníci,“ popsal mluvčí městské policie Jakub Ghanem.

Napadený muž skončil s bolestí hlavy v nemocnici a trojici podezřelých ve věku od dvaadvaceti do šestadvaceti let dopadla hlídka o několik desítek metrů dál. Mladíky strážníci předali republikovým kolegům i s kamerovými nahrávkami.

Reklama

Výběr článků

Načítám