Hlavní obsah

Ve výkopu na staveništi v Prostějově byl nalezen mrtvý muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov

Tělo mrtvého muže nalezli lidé v sobotu na staveništi v Prostějově. Podle policie jde o pětapadesátiletého muže z Blanenska.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

„Okolnosti jeho úmrtí vyšetřuje policie, byla nařízena pitva ke zjištění příčin jeho smrti,“ řekl v pondělí prostějovský policejní mluvčí František Kořínek.

Pitva by také měla zjistit, kdy přesně muž zemřel.

V kraji je to již třetí případ nálezu mrtvoly za posledních pár měsíců. Na začátku května bylo na periferii Olomouce nalezeno tělo přikryté modrou plachtou. Policisté zjistili, že jde o jednačtyřicetiletého Ukrajince.

Pitva prokázala, že zemřel násilnou smrtí, kriminalisté jeho úmrtí zatím vyšetřují pro podezření z ublížení na zdraví s následkem smrti, pachatele zatím nedopadli. [celá zpráva]

Na konci května našli policisté mrtvého muže v řece Bečvě v katastru Hranic. Vzápětí dopadli dva muže ve věku 38 a 18 let a jednoho mladistvého, všichni tři podezřelí útočníci byli obviněni z těžkého ublížení na zdraví a dva z nich z vraždy. Podle kriminalistů šlo o konflikt mezi bezdomovci. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám