Hlavní obsah

Řidička s dětmi sjela na Kolínsku ze srázu do potoka, auto se převrátilo na střechu

Novinky, ok, jap
Praha
Aktualizováno

Osobní auto sjelo ze srázu u mostu v pátek odpoledne na Kolínsku. Osmatřicetiletá žena byla vážně zraněna a vrtulník ji převezl do nemocnice. Cestovaly s ní dvě děti, které musely do nemocnice z preventivních důvodů.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda na KolínskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na silnici I/12 u obce Kšely po jedné hodině odpoledne. Podle informací z místa auto z dosud nezjištěných příčin najelo na krajnici a svodidla a následně sjelo ze srázu, kde se v potoce převrátilo na střechu.

Hasiči na místo vyslali tři jednotky. „Nemuseli nikoho vyprošťovat, tři lidé z osobního auta už byli mimo vozidlo. Řešíme tam únik látek do potoka a protipožární opatření. Hledali jsme taky čtvrtou osobu, která tam měla být, ale to se nakonec nepotvrdilo,“ řekl Novinkám mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel.

Na místo byly vyslány tři posádky středočeské záchranky a dva vrtulníky leteckých záchranných služeb.

„Ženu, která utrpěla vážná mnohočetná poranění, záchranáři v rámci další intenzivní péče připojili k umělé plicní ventilaci a letecky transportovali do hradecké nemocnice. Dvě děti bez zjevných poranění transportovali do motolské nemocnice k dalším vyšetřením,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Příčiny nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám