Hlavní obsah

Osobní auto narazilo na D1 do vozidla údržby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

Osobní auto narazilo v pondělí ráno v Bravanticích na dálnici D1 do vozidla údržby Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD). Silnice za Ostravou ve směru na Brno byla asi dvě hodiny uzavřená. Komplikace byly i na dálnici D10, která byla uzavřena kvůli požáru auta.

Foto: Aleš Honus, Právo

Tunel Klimkovice na dálnici D1 u Ostravy.

Článek

Nehoda se stala kolem půl sedmé ráno nedaleko klimkovického tunelu. Na místě byl podle mluvčí policie Zlatuše Viačkové jeden lehce zraněný. Provoz byl obnoven před půl desátou dopoledne.

Podle serveru dopravních informací místem projížděli silničáři, kteří v levém pruhu sekali trávu.

S komplikacemi museli počítat také řidiči na dálnici D10, která byla asi hodinu uzavřena ve směru na Prahu. Na 53. kilometru u Bakova nad Jizerou hořelo osobní auto. Lidé z auta se dostali včas ven. Hasiči jsou na místě.

Srážky s vozidly silničářů mohou být i životu nebezpečné. Jen o vlásek unikli smrti v dubnu pracovníci ŘSD na dálnici D11. Do jejich auta s výstražným vozíkem v plné rychlosti narazil řidič kamiónu. Silničáři se v něm naštěstí zrovna nenacházeli.

ŘSD k nehodě zveřejnilo video, aby tak upozornilo, že podobné nehody nejsou ojedinělé. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Kamión na D11 smetl auto silničářůVideo: ŘSD

Reklama

Výběr článků

Načítám