Hlavní obsah

Řidič s polskou značkou vytlačil na Náchodsku auto ze silnice a ujel

– Náchod

Náchodští policisté hledají svědky nebezpečného předjíždění u České Skalice na Náchodsku. V pátek tam dosud neznámý řidič podle policistů vytlačil jiného šoféra, který musel uhnout a převrátil auto do pole. Policisté hledají hlavně řidiče, kteří mají havárii natočenou.

Foto: Policie ČR

Vytlačené auto skončilo na poli.

Článek

Incident se odehrál kolem půl deváté večer na silnici I/33 Hradec Králové–Náchod. Řidič modrého fordu s polskou značkou jedoucí ve směru na Polsko tam předjížděl kolonu a ohrožoval ostatní řidiče.

„Řidič protijedoucího vozu Peugeot 206, aby zabránil čelní srážce, strhnul řízení vpravo mimo vozovku a skončil na přilehlém poli. Tam se s vozem otočil na střechu. Modrý ford, aniž by přibrzdil, pokračoval dál v jízdě,“ informovala mluvčí policie Eva Prachařová.

Foto: Policie ČR

Řidič předjížděl kolonu na silnici I/33.

Dvacetiletý řidič peugeotu byl převezen do nemocnice, odkud byl po ošetření propuštěn. Škoda byla vyčíslena na 30 000 korun.

„Policistům by pomohlo, pokud někdo z ostatních motoristů piráta silnic natočil, aby jim záběry poskytl. Uvedené informace lze zavolat na tel. 974 534 254 nebo na linku 158,“ požádala Prachařová.

Reklama

Výběr článků

Načítám