Hlavní obsah

V Olomouci našli zabalenou mrtvolu muže

Právo, pem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Mrtvola zatím neznámého muže, zabalená ve fólii, byla v úterý nalezena na okraji Olomouce. Zda se jednalo o násilnou smrt či nešťastník zemřel za jiných okolností, kriminalisté zatím nevědí. S pátráním po totožnosti muže se obracejí na širokou veřejnost. Právu to řekl ve čtvrtek olomoucký policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: Policie ČR

Tričko, které měl muž na sobě.

Článek

Tělo muže bylo podle něj nalezeno mezi olomouckými předměstími Holice a Nové Dvory.

„Leželo položené v trávě u cesty. Bylo přikryté modrou plátěnou textilií. Vypadalo jako zabalený balík,“ uvedl Hejtman, přičemž o okolnostech úmrtí nechtěl spekulovat. „Byla nařízena soudní pitva. Od jejího výsledku se bude vše odvíjet,“ dodal mluvčí.

Foto: Policie ČR

Jednalo se o muže – bělocha evropského (balkánského) typu, ve věku okolo 30 let, vysokého 197 centimetrů, atletické postavy, s krátkými tmavými vlasy. Mohlo by se jednat i o cizince. Na sobě měl černé tričko s bílým nápisem, černé sportovní šusťákové kalhoty se třemi světlými proužky (lampasy) po stranách obou nohavic a černé plátěné šněrovací boty velikosti 45.

Policie žádá občany o poskytnutí jakýchkoliv poznatků, které by mohly vést ke ztotožnění mrtvoly muže. „Kdo si všiml modrého balíku, nechť neprodleně kontaktuje nejbližší policejní služebnu nebo linku 158,“ apeluje na veřejnost Hejtman.

Reklama

Výběr článků

Načítám