Hlavní obsah

Žena bouřlivě slavila Svátek práce. Když si pro ni přijeli policisté, nadýchala 4,7 promile

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Velmi usilovně slavila Svátek práce 39letá žena. Téměř nahá a pomočená vzbudila pohoršení v hospodě na Brněnsku. Troufla si i na přivolanou hlídku policie, která u ní vzápětí naměřila 4,7 promile alkoholu v dechu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Žena navštívila hospodu v Březině v úterý večer a na oslavu Prvního máje pila jednoho panáka za druhým. S rostoucí hladinou alkoholu začala nadávat hostům i personálu. Tomu po chvíli došla trpělivost a na pomočenou a již téměř nahou ženu přivolal policii.

„Zloba ženy, která později nadýchala 4,7 promile, se obrátila proti zasahujícím policistům. Ty častovala vulgárními výrazy, a dokonce se je pokusila fyzicky napadnout,“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Policisté ji zpacifikovali a přivolali záchrannou službu, kterou se útočnice pokusila také napadnout. Protože hladina alkoholu byla životu nebezpečná, skončila žena v nemocnici.

Lékaři považují za vážnou otravu alkoholem už stav, kdy člověk nadýchá přes tři promile, od čtyř promile jde o riziko smrtelné otravy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám