Hlavní obsah

Hromadná nehoda tří kamiónů uzavřela dálnici D1

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Na dálnici D1 mezi Měřínem a Velkým Beranovem havarovala tři nákladní auta. Dálnice je ve směru na Prahu neprůjezdná. Nehoda se stala na 121. kilometru před půl desátou. Policie dopravu odklání na silnici č. II/602.

Dopravní nehoda na dálnici D1Video: Lucie Sojková, Novinky

 
Článek

Na místě přistával vrtulník, jeden člověk zůstal zaklíněn ve voze, informovala mluvčí policie Dana Čírtková.

Jednoho zraněného přepravila letecká záchranná služba se středně těžkým zraněním do nemocnice v Brně, druhý člověk se podle řiditelky krajských záchranářů Vladislavy Filové zranil při nehodě lehce.

K nehodě vyjeli také hasiči z Velkého Meziříčí.

Foto: Lucie Sojková

Nehoda tří kamiónů zablokovala dálnici D1 ve směru na Prahu.

Foto: Lucie Sojková

Nehoda tří kamiónů zablokovala dálnici D1 ve směru na Prahu.

Foto: Lucie Sojková

Hromadná nehoda tří kamiónů zablokovala dálnici D1 ve směru na Prahu.

Policie dopravu odklání, přesto se na dálnici i na souběžné silnici přes Měřín, kudy vede objízdná trasa, tvoří kolony. Podle serveru dopravních informací by úsek měl být plně zprovozněn kolem druhé hodiny odpoledne.

Autům, která uvízla před nehodou, policisté pomáhají, aby mohla jet dál. „Snažíme se je odsud dostat, aby mohla pokračovat na Prahu. Místo s opatrností projedou za naší asistence. Dálnice je ale dál uzavřena, probíhá vyprošťování kamionů,” řekla Čírtková.

Foto: Lucie Sojková

K nehodě vzlétl i vrtulník.

Reklama

Výběr článků

Načítám