Hlavní obsah

Zlodějka v Brně byla neskutečně rychlá. Peněženka zmizela z kabelky v mžiku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Příležitost dělá zloděje. O tom se přesvědčila v minulých dnech nakupující v rychlém občerstvení v Brně. Zlodějka procházela okolo a když si všimla volně dostupné peněženky, urychleně ji sebrala. Policisté ženu dopadli a obvinili.

BEZ KOMENTÁŘE: Stačilo pár vteřin a peněženka byla pryčVideo: Policie ČR

 
Článek

Zlodějka procházela kolem občerstvení se dvěma muži, když přes výlohu cvičeným okem zahlédla otevřenou kabelku zákaznice, která čekala na obsloužení.

„Podezřelá do provozovny, kde byla řada dalších lidí, vešla, bleskově sebrala peněženku a zase podnik opustila,“ popsal mluvčí policie Pavel Šváb.

Zlodějku nahrály kamery a policisté ji následně vypátrali. Žena přišla o peněženku s dvěma tisíci korun. Sedmadvacetileté zlodějce za to bylo sděleno podezření z krádeže. Soud případ projedná ve zkráceném řízení.

„Při pohledu na záznam jí nezbylo než se přiznat,“ konstatoval Šváb a varoval občany, aby své cennosti nenechávali volně přístupné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám