Hlavní obsah

Muž na Prostějovsku pořezal manželku na krku, pak vyskočil z balkónu

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov

Kriminalisté šetří okolnosti tragédie, k níž došlo minulý čtvrtek na Prostějovsku. Muž tam pořezal na krku svou manželku, pak i sebe a následně vyskočil z balkónu. Utrpěl přitom zranění, kterým později podlehl. Právo o tom v pondělí informoval policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

„Přijali jsme oznámení starší ženy z Prostějovska, která uvedla, že ji doma v bytě napadl manžel a pořezal ji nožem na krku,“ uvedl mluvčí.

Zraněné ženě se podle něj podařilo se útoku ubránit, schovat se a zatelefonovat o pomoc. „Mezitím se její manžel rovněž pořezal na krku a poté vyskočil z balkónu v 1. poschodí. Na následky zranění po několika hodinách v nemocnici zemřel,“ konstatoval Hejtman.

Muž podle něj nebyl v minulosti trestně stíhán. Motiv tragédie kriminalisté vyšetřují. „Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu,“ dodal policejní mluvčí. Vzhledem ke smrti muže lze očekávat, že případ bude po zadokumentování odložen.

Reklama

Výběr článků

Načítám