Hlavní obsah

U Chebu shořela část hotelového resortu, hosté utekli

Právo, vor
Cheb

Celé jedno křídlo hotelového resortu Stein u přehrady Skalka u Chebu zasáhly v noci z neděle na pondělí plameny. Hasiči evakuovali kvůli požáru pět hostů, kteří ale byli ubytovaní v jiné části hotelu. Požár se tak obešel bez zranění. Škody budou teprve vyčísleny.

BEZ KOMENTÁŘE: Plameny zničily část hoteluVideo: HZS Karlovarského kraje/Milan Daněk

 
Článek

Požár byl hasičům nahlášen krátce po jedné hodině v noci. V době příjezdu hasičů byla zasažena střecha jedné z ubytovacích částí hotelu a také celé druhé nadzemní podlaží. „Část střechy se rovněž již zřítila. Hasiči se zaměřili na zastavení šíření požáru do vedlejší části hotelu,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Hotel Stein u Chebu zachvátil rozsáhlý požár.

Hasiči zároveň prohledali všechny pokoje, ale hořící část hotelu nebyla hosty obsazena. „Ze druhé části hotelu pak evakuovali pět ubytovaných hostů, všichni byli bez zranění. Ještě v průběhu noci se mohli vrátit zpět do svých pokojů,“ pokračoval Kasal.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Hotel Stein u Chebu zachvátil rozsáhlý požár.

Doplnil, že během dvou hodin dostali hasiči požár pod kontrolu a podařilo se zachránit také část vybavení ze zasažené části hotelu. „Dohašování trvalo až do ranních hodin, kdy se na místo vrátil vyšetřovatel požárů. Ten bude během dne zjišťovat příčinu požáru. Škoda zatím nebyla stanovena,“ uzavřel Kasal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám