Hlavní obsah

Muž podpálil dům, kde byla jeho příbuzná. Pak se skrýval v lesích a jedl šípky

Právo, mh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo

V souvislosti s požárem domu na Znojemsku, k němuž vyjížděli hasiči minulý týden v úterý krátce po půlnoci, obvinili policisté z pokusu o vraždu 24letého muže. V pátek o tom informovala policie. Při požáru utrpěla zranění starší žena, mladíkova příbuzná, kterou záchranáři převezli do nemocnice.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Hasiči při zásahu v domě na Znojemsku

Článek

Policisté hned na místě získali poznatky, že dům pravděpodobně zapálil 24letý muž, který v místě bydlel. Ten po založení ohně v několika místnostech utekl i s vědomím, jaké nebezpečí jeho příbuzné hrozí.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Hasiči při zásahu v domě

„Žena unikla vážnějším následkům jen náhodou. Podezřelý na útěku hledal útočiště mimo jiné v lese na posedech. Policistům sdělil i to, že neměl co jíst, a údajně se dokonce živil sněhem a šípky. Zadržen byl po několika dnech v Brně,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Hasiči při zásahu v domě

Krajští kriminalisté muže obvinili z pokusu o vraždu, stíhán je vazebně. Jde o první letošní případ vraždy v Jihomoravském kraji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám