Hlavní obsah

Řidič srazil u Českého Brodu dva chodce, oba na místě zemřeli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

U Českého Brodu na Kolínsku na silnici 1/12 srazilo v úterý večer osobní auto dva chodce. Oba svým zraněním i přes veškerou snahu záchranářů na místě podlehli. K tragické nehodě zamířil i vrtulník záchranné služby, silnice je obousměrně uzavřena.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda u Českého BroduVideo: Novinky

 
Článek

O nehodě informovaly mluvčí policie Vendulka Marečková a záchranné služby Petra Effenbergerová. Zatímco jeden sražený chodec zemřel bezprostředně po nehodě a lékař u něj konstatoval smrt, druhého se snažili záchranáři desítky minut oživovat.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Tragická nehoda u Českého Brodu

„Jedna osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem, lékař konstatoval smrt. Druhou osobu jsme se snažili několik desítek minut oživit, i přes veškerou snahu ale nakonec musel lékař konstatovat smrt,” řekla Effenbergerová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Tragická nehoda u Českého Brodu

Příčiny nehody policie vyšetřuje, sdělila její mluvčí Markéta Johnová. Zatím není jasné, zdali řidič před jízdou požil alkohol. Na místo byli povoláni také hasiči, kteří pomáhali s nasvícením místa.

Kvůli vyšetřování nehody a odklízení jejích následků byla silnice I/12 u Českého Brodu obousměrně uzavřena. Podle informací Jednotného systému dopravních informací byla silnice opět průjezdná kolem 22:30.

Reklama

Výběr článků

Načítám