Hlavní obsah

Na smrti matky a dospělých dětí ve Zlíně se nepodílela cizí osoba, uvedla policie

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Na smrti tří lidí nalezených minulý týden v pondělí v rodinném domku ve Zlíně se nepodílela žádná další osoba. Bez bližších podrobností to v úterý sdělila mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR ve Zlíně Lenka Javorková.

Tři mrtvé našel jejich příbuzný v domě ve Zlíně. Archivní videoVideo: Aleš Fuksa, Právo

 
Článek

Policie neuvedla nic k příčinám úmrtí šedesátileté ženy a její ch dětí, čtyřiatřicetileté dcery a sedmatřicetiletého muže. Mrtvé nalezl v domku jejich pětašedesátiletý příbuzný. Ve Fakultní nemocnici v Olomouci proběhla minulý týden pitva, která měla osvětlit příčiny úmrtí. Policie doposud ale uváděla jen to, že mrtví byli v domku delší dobu, zřejmě několik týdnů až měsíců.

„Po dohodě s dozorujícím státním zástupcem můžeme v souvislosti s prověřováním úmrtí trojice osob v rodinném domku ve Zlíně s ohledem na zklidnění situace mezi veřejností sdělit, že dosavadním prověřováním kriminalisté nezjistili, že by se na smrti dvou žen a muže podílela nějaká další osoba,“ uvedla v tiskové zprávě Javorková.

Na případu pracují

„Krajští kriminalisté na případu nadále intenzivně pracují a důkladně prověřují veškeré okolnosti úmrtí osob. Důležité pro nás budou závěry odborných vyjádření a znaleckých posudků, které jsme zadali,“ uvedla mluvčí.

V předchozích sděleních Javorková uváděla, že kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu vraždy.

Tři mrtví byli nalezeni v domku v ulici Amálie Randýskové, v klidnější části města, asi tři kilometry od centra Zlína. Podle dostupných svědectví z okolí obyvatele domku dlouho nikdo neviděl vycházet, nevybíraná zůstávala poštovní schránka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám