Hlavní obsah

Dodávka při nehodě vjela zezadu do vozu České pošty

Právo, Novinky, pab, ok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Čtyři lidé se zranili v úterý při nehodě automobilu České pošty a dodávky na Plzeňsku. Ta narazila do poštovního auta zezadu a doslova se vmáčkla do zavazadlového prostoru. Její řidič byl pod vlivem drog.

Foto: ZZS Plzeňského kraje

Dodávka se vmáčkla do auta České pošty

Článek

„Ženu, ročník 1991, a muže, ročník 1980, jsme převezli na chirurgickou ambulanci Fakultní nemocnice v Plzni a dvě ženy ročníky 1993 a 1976 na úrazovou ambulanci. Všichni byli zraněni lehce,“ uvedl mluvčí záchranářů Martin Brejcha.

Foto: ZZS Plzeňského kraje

Dodávka se vmáčkla do auta České pošty

„Všechny tři ženy seděly v dodávce České pošty, která mířila po silnici I/27 od Úněšova na Plzeň. Na křižovatce Hunčice–Všeruby chtěla řidička odbočit vlevo na Všeruby. Než se tak stalo, zezadu do ní narazila druhá dodávka Volkswagen Transporter,“ popsala mluvčí policie Markéta Fialová.

Foto: Policie ČR

Dodávka se vmáčkla do auta České pošty

Volkswagen řídil 38letý muž, který dodávku napasoval do zavazadlového prostoru. Dechové zkoušky byly u řidičů negativní. „Test na omamné a psychotropní látky byl u řidiče pozitivní na cannabis,“ konstatovala Fialová.

Škoda byla předběžně vyčíslena na 140 tisíc korun. Nehodou se policisté dále zabývají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám