Hlavní obsah

Strážníci se v centru Prahy střetli s tramvají

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Střet služebního vozu městské policie zablokoval v neděli večer provoz ve Vinohradské ulici v centru Prahy. Dva strážníci skončili v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda vozu městské policie s tramvajíVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na křižovatce ulic Vinohradská a Budečská krátce před 21. hodinou. Tramvaj narazila do boční části vozu městské policie. Řidič zůstal zaklíněný uvnitř. „Hasiči na její vyproštění použili vyprošťovací zařízení. Celkově pak zajistili místo nehody proti vzniku požáru,” uvedl mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

„Při nehodě došlo ke zranění dvou mužů ve vozidle, přičemž jednoho z nich museli vyprostit přivolaní hasiči. Naše posádky ho zafixovaly pomocí krčního límce a celotělové vakuové matrace, dále mu zajistily žilní vstup a převezly ho na chirurgické oddělení vinohradské nemocnice. Druhý muž byl převezen do nemocnice k dalšímu vyšetření,” řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Provoz tramvají byl v místě nehody na několik desítek minut zastaven. Stejně tak byl zastaven automobilový provoz ve směru do centra.

Případ si převzala policie. „Mohu potvrdit, že došlo k nehodě tramvaje a služebního vozidla městské policie. Veškeré okolnosti nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování,” sdělila policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Reklama

Výběr článků

Načítám