Hlavní obsah

Mrtvý muž v Plzni byl taxikář. Zřejmě ho zabil klient, který neměl na zaplacení

Právo, kal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

Mrtvý muž, kterého lidé našli v jednom z domů v Těšínské ulici v Plzni, byl podle informací Práva místní taxikář, který vezl domů 38letého klienta. Ten zřejmě neměl na zaplacení, a tak požádal taxikáře, aby s ním šel pro peníze do bytu. A právě to se staršímu muži stalo nejspíš osudným. Na chodbě přímo v domě ho začal surově mlátit.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Tělo mrtvého muže bylo nalezeno v neděli kolem tři čtvrtě na tři ráno. Oznámili to lidé na tísňovou linku 158. Policisté podezřelého muže zadrželi a bude vyslechnut,“ uvedla mluvčí plzeňské policie Dagmar Brožová.

Staršího taxikáře se pokoušeli ještě oživovat přivolaní záchranáři, bohužel marně. „Podezřelý byl zadržen na základě stop, které kriminalisté na místě zajistili. Předmětem dalšího zkoumání bude i vozidlo taxi,“ uvedla mluvčí policie.

Pokud bude muž obviněn z vraždy, hrozí mu až osmnáct let za mřížemi. Nařízena byla soudní pitva, která určí přesnou příčinu smrti. Při rvačce mezi muži totiž mohlo dojít k nešťastnému pádu, který smrt taxikáře zapříčinil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám