Hlavní obsah

Muž si v Praze půjčil ferrari za šest miliónů. Auto nevrátil a zmizel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ferrari za šest miliónů korun nevrátil v Praze muž, který si ho nechal přivézt z půjčovny. Zůstala po něm jen záloha 250 tisíc korun. Policie v úterý případ zveřejnila a požádala o pomoc veřejnost.

Foto: Policie ČR

Muž podezřelý z podvodu

Článek

Muž si objednal ferrari minulé úterý do Dolních Chaber, kam mu jej zaměstnanci přivezli. Podle policie to byl klient, který si auta půjčoval pravidelně, takže za tím zaměstnanci neviděli nic podezřelého.

„Klient při předání vyplatil nemalou finanční jistinu a také zálohu na půjčovné. To vše v celkové výši přes čtvrt miliónu korun,“ řekl mluvčí policie Tomáš Hulan.

Následně se po něm slehla zem. Auto za šest miliónů korun firmě nevrátil a po muži začali pátrat kriminalisté. Zdali policie zná jeho jméno, nebo použil falešné doklady, mluvčí neuvedl.

Muž je podezřelý z podvodu. Za ten hrozí hledanému trest odnětí svobody až na deset let. Informace, které by mohly pomoci k jeho dopadení, policie přijme na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám