Hlavní obsah

Škodovka začala v Praze po nárazu do stromu hořet, řidiče oživovali svědci

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Svědci a záchranáři resuscitovali ve středu řidiče Škody Citigo, který v pražských Štěrboholech narazil do stromu a jehož auto následně začalo hořet. Muž skončil s vážným poraněním v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Ohořelé auto po nehoděVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v poledne. „V ulici K Lesíku zasahovali hasiči u dopravní nehody osobního vozidla, které začalo po nehodě hořet. Požár byl zanedlouho lokalizován a zlikvidován,“ uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka.

Podle mluvčí záchranné služby Jany Poštové pomáhali do příjezdu záchranářů svědci, kteří zhruba 30letého muže oživovali.

„Podle pokynů dispečerky prováděli telefonicky asistovanou neodkladnou resuscitaci, zdravotníci si následně od svědků a hasičů oživování přebrali. Protože muž nedýchal, byly mu zprůchodněny dýchací cesty a byl napojen na plicní ventilaci a následně převezen na ARO nemocnice na Vinohradech,“ řekla Novinkám Poštová.

Foto: Novinky

Havarované auto téměř shořelo

Mluvčí policie Tomáš Hulan doplnil, že auto bylo požárem zcela zničeno. „Příčiny nehody policisté vyšetřují,“ konstatoval.

Podle předběžných informací z místa nehody nebyl řidič během jízdy připoutaný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám