Hlavní obsah

Fabia sjela srázem na fotbalové hřiště, branky minula

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kralice na Hané

Z desetimetrového prudkého srázu pod silnicí směrem k fotbalovému hřišti v Kralicích na Hané na Prostějovsku zběsile projel zatím neznámý řidič se Škodou Fabií. Napříč celým hřištěm pak autem odjel, vůz našli policisté v nedalekém autoservisu.

Foto: Policie ČR

Škodovka přerazila dopravní značku a přes živý plot se zběsile vyřítila srázem na fotbalové hřiště, kterým napříč projela, a z místa zmizela.

Článek

K události, nad níž místní nevěřícně kroutí hlavou, došlo v pátek odpoledne, policie o ní informovala v pondělí.

Foto: Policie ČR

Škodovka přerazila dopravní značku a přes živý plot se zběsile vyřítila srázem na fotbalové hřiště, kterým napříč projela a z místa zmizela.

„V pátek 10. listopadu po čtrnácté hodině došlo v Olomoucké ulici v Kralicích na Hané k havárii osobního automobilu Škoda Fabia. Dosud nezjištěný řidič z neznámých příčin projel z parkoviště nad fotbalovým hřištěm přes obrubník na travnatou plochu. Přitom narazil do dopravní značky, kterou vyvrátil a poškodil,“ uvedl mluvčí prostějovské policie František Kořínek.

Foto: Policie ČR

Auto hřiště napříč přejelo

Vozidlo pak projelo živým plotem a řítilo se desetimetrovým prudkým srázem na fotbalové hřiště, které napříč přejelo. „Řidič potom odjel. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 52 tisíc korun. S největší pravděpodobností však bude vyšší. Zda byl někdo zraněn, se nepodařilo zjistit,“ řekl Kořínek.

Foto: Policie ČR

Vozidlo narazilo do dopravní značky, kterou vyvrátilo, a poté projelo živým plotem na hřiště

Policisté vozidlo vypátrali v areálu nedalekého autoservisu. „Okolnosti celé události a kdo vůz v době havárie řídil, je předmětem dalšího šetření,“ sdělil mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám