Hlavní obsah

Noční kutil chtěl přimontovat dopravní značku. Vadilo mu parkování v ulici

Novinky, jdu
Přerov

Zprvu strážníci v Přerově mysleli, že muže, kterého v sobotu nad ránem zastihli u sloupu dopravního značení s nářadím a dopravní značkou zákaz zastavení, chce ceduli ukrást, jak se však záhy ukázalo, jeho úmysl byl zcela opačný. Práci ho nakonec strážníci nenechali dodělat a značku, kterou prý našel, mu zabavili.

Foto: MP Přerov

Značku se kutil pokusil upevnit na sloup

Článek

Muže strážníci zastihli, jak před čtvrtou hodinou ranní klečí u dopravní značky zakazující odbočení. U sebe měl značku zákaz zastavení, klíč a další nástroje potřebné k montování dopravních značek.

Hlídka u muže zastavila, protože se strážníci domnívali, že se snaží značky ukrást. Domnělý zloděj však tvrdil pravý opak.

„Strážníkům na místě noční kutil tvrdil, že značku nalezl pohozenou na zeleni, a protože není spokojený se způsobem parkování aut v ulici, rozhodl se ji umístit na stávající značku,“ informoval mluvčí městských strážníků Miroslav Komínek.

Kde původně značka stála, se nepodařilo zjistit, strážníci ji tak muži zabavili. Pokus o úpravu dopravního značení budou řešit správní orgány.

Reklama

Výběr článků

Načítám