Hlavní obsah

Na českých silnicích se umíralo. Nehody nepřežil řidič ani chodec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned dvě oběti na lidských životech si vyžádaly nehody na silnicích. První se stala v noci z pátku na sobotu na Jihlavsku, druhá pak v sobotu ráno na Nymbursku. Informovala o tom policie.

Foto: ZZS Moravskoslezského kraje

Ilustrační foto

Článek

Osobní auto srazilo v noci chodce u obce Mrákotín na Jihlavsku. Chodec srážku nepřežil. "Nehoda se stala kolem 02:30 na silnici I/23 mezi Krahulčím a Mrákotínem," řekl policejní mluvčí David Linhart.

Okolnosti a příčinu nehody prověřují policisté. Podle Petra Novotného z vedení krajských záchranářů utrpěl chodec těžká devastující zranění neslučitelná se životem.

Auto narazilo do stromu a začalo hořet

U Mcel na Nymbursku zase narazilo v sobotu ráno osobní auto do stromu a začalo hořet. Řidič utrpěl zranění, kterým podlehl.

Nehoda se stala na silnici druhé třídy mezi Mcely a Sovenicemi. "Vozidlo z nezjištěných příčin najelo do stromu a začalo hořet. Řidič utrpěl smrtelná zranění," uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Silnice byla kvůli kolizi uzavřena. Na místě zasahovali i hasiči a záchranná služba.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám