Hlavní obsah

Mladík s křivým zubem přepadl v Brně dvanáctiletého chlapce

Právo, pko
Brno

Velice nepříjemný zážitek má za sebou dvanáctiletý chlapec, který se minulý týden stal cílem loupežného přepadení. Pomenší mladík ho v chodbě domu na Švermově ulici v Brně totiž oloupil o mobilní telefon. Policisté zveřejnili útočníkovy fotografie, neboť útok zachytila bezpečnostní kamera, a prosí veřejnost o pomoc při pátrání.

Foto: Policie ČR

Podezřelého zachytila kamera.

Článek

„Neznámý pachatel vešel za chlapcem, chytil ho silně za rameno, přimáčkl ke zdi a chtěl po něm mobilní telefon. Vyděšený chlapec zůstal strnule stát. Pachatel mu sáhl do kapsy kalhot a mobil si sám vzal s výhrůžkou, že pokud bude kontaktovat policii, tak ho pořeže. Z místa následně utekl neznámo kam,“ řekla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

„Podle zjištěného popisu se mělo jednat o mladíka snědé pleti, ve věku mezi 15 a 20 lety, vysokého kolem 160 až 170 cm a z úst mu měl vyčnívat přední křivý zub. Na sobě měl v době přepadení šedou mikinu s kapucí a světlým nápisem JBMNT a teplákové maskáčové kalhoty,“ dodala mluvčí s tím, že jakékoli informace o podezřelém muži policisté uvítají přímo na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám