Hlavní obsah

Řidič audi zemřel po nárazu do stromu

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragicky skončila v sobotu večer dopravní nehoda na silnici z Lednice do Mikulova. Nedaleko odboček do Sedlce a Bulhar po devatenácté hodině havarovalo osobní audi. Řidič vozu nehodu nepřežil.

Foto: miv, Právo

Tragicky skončila v sobotu večer dopravní nehoda na silnici z Lednice do Mikulova.

Článek

„V pravotočivé zatáčce se vozidlo dostalo mimo vozovku. Vjelo do příkopu a následně narazilo do stromu. Řidič utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl. Přivolaný lékař konstatoval smrt,“ uvedla jihomoravská policejní mluvčí Štěpánka Komárová. Hasiči se o nehodě dozvěděli v 19 hodin 17 minut.

„Auto bylo po nárazu do stromu zcela zdemolované a roztržené na dva kusy,“ řekl mluvčí jihomoravských hasičů Jan Dvořák. Se svou technikou tak hasiči alespoň pomohli při šetření nehody, osvětlovací stožár jejich vozu pomohl policistům při dokumentaci nehody a zkoumání stop. Příčiny nehody jsou v šetření.

Podle Komárové byla sobota na jihomoravských silnicích rušná. Kromě tragédie u Sedlce se o práci postarali motorkáři. První boural již odpoledne u Ostrovačic. Osmnáctiletý řidič při havárii utrpěl zranění. Další nehoda se stala u obce Veverské Knínice. Sedmdesátiletý řidič utrpěl zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám