Hlavní obsah

Po srážce tří aut na D11 skončilo jedno na boku, vytvořila se šestikilometrová kolona

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na dálnici D11 se v neděli odpoledne střetla tři osobní vozidla. U nehody musel zasahovat záchranářský vrtulník. V nemocnicích skončilo celkem šest zraněných. Řidiči kvůli nehodě stáli v šestikilometrové koloně na Prahu.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na dálnici D11Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo poblíž Poděbrad na 39. kilometru dálnice D11 ve směru na Prahu na místo vyjeli hasiči a záchranáři, kteří navíc povolali vrtulník.

„V naší péči skončilo celkem šest lidí. Jednoho vážně zraněného jsme letecky transportovali do nemocnice ve Střešovicích. Další dva vážněji zraněné převezly sanitky do nemocnice na pražských Vinohradech a tři lehce zraněné dopravili záchranáři do kolínské nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

V době zásahu záchranných složek, byla dálnice ve směru na Prahu uzavřena, později policisté zprůjezdnili jeden jízdní pruh. Před místem nehody se vytvořila šestikilometrová kolona, příčinu nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám