Hlavní obsah

Cizinec udělal v Praze s autem salto a odešel na benzínku, testy na alkohol odmítl

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pravděpodobně vlivem nepřiměřené rychlosti havaroval v pátek večer řidič renaultu v Jeremiášově ulici v Praze. Auto se při nehodě převrátilo přes střechu, řidič se pak odmítl podrobit dechové zkoušce.

BEZ KOMENTÁŘE: Noční nehoda v Jeremiášově ulici v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala okolo půl desáté večer poblíž čerpací stanice v Jeremiášově ulici na okraji Stodůlek.

„Pravděpodobně vlivem nepřiměřené rychlosti nezvládl třicetiletý cizinec na kluzké vozovce řízení a s autem vyjel mimo silnici. Po nárazu do svahu se vůz převrátil přes střechu a přistál zpět na kolech na silnici a částečně na chodníku,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Testy odmítl

Podle svědků pak muž z auta vystoupil a odešel na nedalekou benzínku. Přivolaní policisté jej chtěli podrobit dechové zkoušce, to ale muž odmítl.

„Stejně tak odmítl lékařské vyšetření spojené s odběrem krve. Celá věc je předmětem dalšího vyšetřování,” doplnila Zoulová.

Na místě zasahovali také hasiči a záchranáři. Hasiči zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem. Záchranáři zraněného řidiče ošetřili .

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám