Hlavní obsah

Žena v Praze přepadla lékárnu, odnesla si desítky tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská policie pátrá po neznámé ženě, která v pátek před jedenáctou dopoledne s pistolí v ruce přepadla lékárnu ve Šrobárově ulici na Vinohradech. Ženě za loupežné přepadení hrozí až deset let za mřížemi.

Foto: Policie ČR

Podezřelá žena z loupeže v lékárně na záběrech z bezpečnostní kamery

Článek

„S pistolí v ruce si po lékárnici vynutila vydání několika desítek tisíc korun. Pachatelka po přepadení z místa ihned utekla a nyní po ní pátráme. Při přepadení nebyl nikdo zraněn,” informoval v pátek odpoledne mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Žena je podle něj vysoká asi 163 cm, silnější postavy, na hlavě měla pravděpodobně paruku a na rukou gumové rukavice. Oblečená byla do světlého elastického trika. Lékárnice jako poznávací znamení uvedla, že měla velká prsa. Žena rovněž budila dojem, že má nějaký druh psychické poruchy. Při přepadení mluvila česky.

Kriminalisté pracují s poznatkem, že by mohla bydlet někde v okolí ulice Šrobárova. Veřejnost prosí, aby se s jakýmikoli informacemi k případu obraceli na linku 158.

Za trestný čin loupež hrozí v případě dopadení a odsouzení až desetiletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám