Hlavní obsah

Útočníci u stanice metra Ládví zbili muže do bezvědomí

Novinky, hlk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie v pátek zveřejnila videozáznam bezdůvodného brutálního napadení muže, které se odehrálo koncem června u stanice metra Ládví. Zbitý muž utrpěl při útoku mnohačetné zlomeniny v oblasti obličeje, rozbitou hlavu a přišel o několik zubů.

BEZ KOMENTÁŘE: Napadení u metra LádvíVideo: Policie ČR

 
Článek

Útok se podle policie stal na konci června kolem půl jedenácté večer u vstupu do metra ve stanici Ládví. Napadený muž procházel ulicí a bez jakékoli příčiny byl jedním z útočníků sražen k zemi pěstí.

„Jestli pak ještě útok dál pokračoval, si poškozený nepamatuje, protože upadl do bezvědomí. Zraněnému muži svědci z nedaleké restaurace přivolali záchrannou službu, která ho převezla do nemocnice k ošetření,“ uvedl k případu pražský policejní mluvčí Jan Daněk.

Foto: Policie ČR

Podezřelí z napadení v metru

V nemocnici pak lékaři zjistili, že muž přišel o několik zubů, měl rozbitou hlavu a mnohačetné zlomeniny v obličeji. Dva muže podezřelé z útoku zachytilo několik kamer v blízkosti metra.

„Jestliže některého z mužů poznáváte, kontaktujte linku 158,“ žádá o pomoc veřejnosti policie. Za trestné činy ublížení na zdraví a výtržnictví hrozí agresorům v případě prokázání viny až tříletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám