Hlavní obsah

Motorka se při nehodě na Hodonínsku roztrhla na dvě části. Mladý muž zemřel

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

Třiadvacetiletý motorkář nepřežil ve středu odpoledne dopravní nehodu nedaleko Strážovic na Hodonínsku. Příčinou tragédie na silnici I/54 nejspíše bylo hazardní předjíždění.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Tragická nehoda u Strážovic si vyžádala život motocyklisty.

Článek

„Ve středu odpoledne došlo na silnici mezi Archlebovem a Strážovicemi poblíž křižovatky na Věteřov k tragické dopravní nehodě. Třiadvacetiletý motorkář tam při předjíždění osobního automobilu Škoda Superb narazil do boku protijedoucího osobního automobilu Škoda Octavia,“ popsal začátek nehody policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Tragická nehoda u Strážovic si vyžádala život motocyklisty.

Po následném pádu muž skončil zaklíněný pod dalším protijedoucím osobním automobilem Volkswagen Polo. Pod ním skončila utržená i přední část motocyklu. „Motorkář na místě nehody svým zraněním podlehl,“ dodal mluvčí.

Zprávu o nehodě dostali hasiči minutu po šestnácté hodině. „Po příjezdu vážně zraněného resuscitovali, ale mladý muž na místě zemřel,“ uvedl mluvčí hasičů Jan Dvořák. Po dobu šetření nehody byla silnice zcela uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám