Hlavní obsah

Nehoda kamiónů v Praze hodiny blokovala Kbelskou, doprava kolabovala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Kbelskou ulici v Praze totálně zablokovala krátce před 10:00 hod. hromadná nehoda čtyř kamiónů. Srážka se stala nedaleko křižovatky s Veselskou ulicí ve směru z centra a částečně i v opačném směru. Jeden z řidičů musel být z auta vyprošťován, na místo letěl vrtulník záchranářů, uvedl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Provoz byl obnoven kolem 16:00, uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

BEZ KOMENTÁŘE: Doprava v Praze kolabuje kvůli hromadné nehodě kamiónů Video: Novinky

 
Článek

Havarovaná auta zastavila provoz na Kbelské ve směru na Ďáblice a jeden pruh byl neprůjezdný i ve druhém směru. Situaci navíc zkomplikovala další nehoda nedaleko křižovatky Kbelské s Veselskou. Kolem 11:00 na sjezdu z dálnice D8 ztížila provoz nehoda osobního a nákladního auta.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Srážka čtyř kamiónů zablokovala Kbelskou ulici v Praze.

„Na místo vyrazila i letecká záchranná služba, byl vyprošťován jeden zaklíněný člověk. Řidič byl se zraněním nohy přepraven do nemocnice,“ řekla mluvčí pražské zdravotnické záchranné služby Jana Poštová. Podle ní havarovalo spolu s kamiony také jedno osobní auto.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Kvůli hromadné nehodě kolabuje doprava v Praze.

Hulan uvedl, že havarované kamiony byly odstaveny do jednoho pruhu silnice, aby je mohly odvézt odtahové služby. Provoz byl obnoven kolem 16:00, uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám