Hlavní obsah

Bitka před pražskou hernou: Muž v růžovém tričku mladíka dusil a pak do něj kopal

Novinky, luh
Praha

Bezdůvodné napadení dvou útočníků před pražskou hernou vyšetřují nyní policisté. Jeden z nich přistoupil ke skupince dalších dvou hostů herny a bezdůvodně jednoho z nich napadl. Do potyčky se následně zapletli i zbylí dva mladíci. V úterý o tom informoval mluvčí policie Tomáš Hulan.

BEZ KOMENTÁŘE: Bitka před hernou v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté pátrají po dvou útočnících, kteří před hernou v Jablonecké ulici v Praze 9 zbili další dva hosty. Nejdříve pachatelé poseděli na baru, popovídali si s obsluhou a zahráli si na automatech. Poté vyšli ven z herny na cigaretu, kde se střetli s další dvojicí mladíků.

„Před barem v tu chvíli již stáli další dva mladíci, kteří si povídali a také pokuřovali. Zde je nutno zmínit, že mezi dvojicemi nedošlo do jisté doby k žádnému, byť verbálnímu nebo neverbálnímu kontaktu. Nicméně i tak se zničehonic rozešel mladík v růžovém tričku k mladíkovi v teplákové soupravě,“ uvedl Hulan.

Foto: Policie ČR

Muži podezřelí z napadení

Po přátelském nabídnutí ruky však mladík v růžovém zničehonic chytl druhého do „kravaty“ a začala potyčka. K té se přidali i zbylí dva mladíci. Druhý z útočníků udeřil pěstí do obličeje kamaráda napadeného a poté se vrhl na dvojici stále se peroucích mladíků.

Po jejich odtrhnutí udeřil pěstí druhý z útočníků mladíka v teplákové soupravě. Toho následně využil pachatel v růžovém, který do mladíka ležícího na zemi začal kopat a mlátil ho pěstí do hlavy, zad a oblasti žeber. Následně oba útočníci z místa utekli. V případě vypátrání a odsouzení jim hrozí až tři roky vězení.

K incidentu došlo okolo půl třetí ráno sedmého července, útočníky se policii nicméně nepodařilo vypátrat. Proto se nyní obrací na veřejnost s žádostí o informace o mladících, které lze policii předat prostřednictvím linky 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám