Hlavní obsah

Podezřelý z trojnásobné vraždy poničil policistům cely. Převezli ho do léčebny

– Jičín • Aktualizováno
Právo, Novinky, lž, rap

Policie v pondělí odpoledne převezla podezřelého z trojnásobné vraždy v Lázních Bělohrad do psychiatrické léčebny v Kosmonosech. Muž poničil dvě cely a zabraly na něj až utišující léky. Obviněn zatím nebyl.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo činu v Lázních BělohradVideo: Ludmila Žlábková, Právo

 
Článek

„Muž, kterého jsme zadrželi na místě činu, nám dnes poničil dvě cely. Museli jsme zavolat rychlou záchrannou službu, která ho zklidnila utišujícími léky a za naší asistence ho převezla do zdravotnického zařízení k psychiatrickému vyšetření,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Dodala, že s ohledem na zdravotní stav podezřelého s ním kriminalisté nemohli provést potřebné procesní úkony, a tím pádem nepadlo ani jeho obvinění z trojnásobné vraždy.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Sanitka přivezla do Kosmonos podezřelého z trojnásobné vraždy

Právo na poskytování jakýchkoliv dalších informací si vyhradila krajská státní zástupkyně, která případ dozoruje.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Podezřelého přijela střežit hlídka ze Středočeského kraje

Podle zpravodaje Práva byl podezřelý přivezen do Kosmonos před půl druhou odpoledne sanitkou s hradeckou poznávací značkou v doprovodu jednoho policejního vozu. Nejprve krátce zastavily u pavilonu pro ženy a po chvilce přejely k pavilonu pro muže. Po chvílí do areálu vjelo další policejní auto, nejspíš místní hlídka, aby převzala nad zadrženým mužem dohled od hradeckých kolegů.

Žil tam krátce

Otřesný čin se odehrál v noci na neděli. Událost nahlásil syn starší ženy, který se vrátil z noční směny. Doma našel mrtvou svou 55letou matku, 29letou sestru a její dvouleté dítě. Přivolaní policisté na místě zadrželi 29letého podezřelého, u něhož orientačním testem zjistili, že byl pod vlivem drog. Muž byl otcem dvouletého dítěte.

Foto: Novinky

Policie na místě nálezu těl v Prostřední Nové Vsi

„Říká se tu, že to bylo strašně brutální. Ten chlap se prý policistům přiznal a tvrdil, že měl nějaké vnitřní hlasy, které ho ponoukaly. Ale jestli z drog, nebo z nějaké psychické poruchy, nevím,“ řekla Právu v pondělí obyvatelka Lázní Bělohrad s tím, že muž se do obce nedávno nastěhoval. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám