Hlavní obsah

Spor pejskařek v Mostě vyvrcholil dvěma bodnořeznými ranami

Právo, koc
Most

Slovní rozepře dvou žen, které v úterý v mosteckém v parku venčily své psy, vyvrcholila fyzickým útokem. Ve středu o tom informovala policie. Mladší žena způsobila starší dvě bodnořezné rány. Útočnici už policisté obvinili z pokusu o těžké ublížení na zdraví.

Foto: Jan Handrejch , Právo

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo kolem osmé hodiny ráno v parku na konečné v Mostě. Dvě ženy – jedna 34letá a jedna 59letá – tam venčily své psy, které zřejmě neměly na vodítku.

„Mladší žena upozornila druhou, aby si svého psa zajistila, starší jí měla odpovědět totéž. Následně starší paní s pejskem pokračovala dál do parku a mladší šla za ní. Poté k ní měla přistoupit zezadu a blíže nezjištěným předmětem jí způsobila dvě bodnořezné rány,“ popsala incident mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Zraněná 59letá žena se před útočnicí dala na útěk. Pomoc jí přivolaly pracovnice údržby zeleně, sanitka pak zraněnou převezla do nemocnice.

Útočnici hrozí až 10 let

„Policisté po příjezdu začali okamžitě prohledávat park a přilehlé okolí a podezřelou záhy vypátrali a zadrželi. Vyšetřovatel obvinil 34letou ženu ze zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu,“ doplnila Světláková.

Motiv svého jednání, za které jí hrozí až desetileté vězení, policistům útočnice nesdělila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám